Komentáře od zákazníků

Získání kladné reference chce značnou spokojenot zákazníka. Však to znáte všichni, pokud jsme „jen“ spokojeni, řešíme věci se kterými máte starosti, popř. si rádi postěžujeme.

Pokud se tedy rozhodnete vložit nás sem referenci, budeme Vám za ni velice vděčni a děkujeme za ocenění naší práce.

 

 

73 komentáře on "Komentáře od zákazníků"

  • a

    Dne 6.11. došlo k vylití anhydritové podlahy v našem RD. Musím ocenit profesionální přístup, který začal již před samotnou realizací, včasný příjezd a hlavně kvalitnĕ odvedenou praci. Na konci byly trpělivě zodpovězeny veškeré moje dotazy. Mohu jen doporučit.

  • a

    Velmi děkujeme za podlahu. Váš tým je opravdu super, jste skuteční profesionálové.  Prvotní telefonní komunikace paráda, vše vysvětleno, detaily a problémy s přístupem k domu jsme řešili ihned.  V den realizace příjezd včas, zaměřeno,  opravené chybky od topenáře a během 2-3 hodin zalito a hotovo. Úžasná komunikace se strojníkem i technikem. Mohu doporučit a budu doporučovat všem v okolí.

     

     

    Děkujeme 

  • a

    Spokojenost, profesionální přístup, dobrá komunikace s majitelem firmy po telefonu, přesný příjezd na místo realizace, talk jak bylo předem domluveno, bezproblémová realizaci při vylití podlah, mohu jen doporučit.

  • a

    velmi profesionální přístup, předem vše vysvětleno po telefonu, pán přijel včas, vše prohlédl, opravil co bylo třeba. lití v pohodě proběhlo, podlaha už schne dva týdny a žádné problémy. velké spokojenost. Za dobrý peníz dobrá služba. doporučuji!

  • a

    Poradeství pro přípravu před realizací - Výborné

    Realizace a řešení drobných problémů při realizaci - výborné

    Poradenství pro pečování o podlahu po vylití - výborné

    Poměr cena/výkon - podle mě velmi dobrá

    Celkově velká spokojenost. Dvě patra, celkem cca 170 m2, vylité asi za půl dne, podlahy krásně rovné, navíc pan Zelinger je sympaťák, se kterým je radost jednat.

    Díky.

  • a

    Na pana Zelingera jsem narazil náhodou na internetu a po přečtení recenzí jsem požádal o nabídku. Blesková odpověď obsahovala veškeré informace, spoustu vysvětlení, které mě utvrdili v tom, že jsem narazil na správnou firmu. Dále jsme s panem Zelingerem absolvovali několik telefonátů, kde mi velice trpělivě odpovídal na mé, někdy asi velmi laické dotazy. Samotná realizace proběhla v termínu, který jsem si přál, a vše bylo naprosto bez problémů. Během dopoledne bylo vše hotovo. Pana Zelingera můžu jen a jen doporučit.

  • a

    Moc děkujeme za krásně rovnou podlahu. Pana Zelingera jsme si vybrali na základě těchto stránek. Jako jediné mají opravdu spoustu informací ohledně přípravy podkladu i materiálů. Pan Zelinger byl také několik týdnů před litím k dispozici na telefonu, odpověděl na všechny naše otázky a poradil nám, jak připravit podklad u složitějších míst, trubky od topení, různé výšky apod. Máme velký dům v zapadákově, pan Zelinger s kolegou neměli nejmenší problém s jejich obřím mixem na naší šílené úzké blátivé cestě a odvedli parádní pečlivou práci.

    Můžeme jen doporučit a kdybychom se měli rozhodnout znovu, určitě jedině s touhle firmou.

    Díky!

  • a

    Od prvního telefonátu s panem  Zelingerem probíhalo vše tak jak mělo.

    Kompletní poradenství až po zhotovení krásné podlahy. Žádný dotaz z naší strany nebyl problém ochotně a odborně zodpovědět.

    Firma provedla svou práci na 100%.

    Děkujeme za spolupráci a v budoucnu se na Vaší firmu zase rádi obrátíme.

  • a

    Jsem naprosto spokojen, výborná komunikace, rychost, kvalitní práce, vše bez problémů, jak se domluvilo tak se udělalo,  podlaha rovná nepraská čistá práce. Další stavbu lejeme opět s panem Zelingerem, děkuji

  • a

    Tuto firmu jsem oslovil na základě recenzí na internetu. Jak již bylo kýmsi psáno, po telefonickém hovoru s panem Zelingerem jsem byl informován, jak připravit stavbu na vylití atd. Poté jsem vytvořil poptávku a požádal o cenovou kalkulaci. Cca 10 dní poté byl domluven termín realizace. Pan Zelinger byl na stavbě přesně na čas, poté jsme spolu stavbu prošli, byl jsem obeznámen s tím co je potřeba změnit a upravit. (lépe ukotvit podlahové vytápění, vyřešit natažení hadice na vylití atd.). Pan Zelinger stále s úsměvem (já chtěl ze stavby prchnout), nic nebylo neřešitelné. Poté domluva co se týče výšky podlah a tvrdosti anhydritu. Za dopoledne hotovo. Všechny mé dotazy na další postup zodpovězeny naprosto srozumitelně. Po týdnu prnvně zatopeno, vše rovné jak když střelí a plně funkční. S klidným svědomím mohu pana Zelingera vřele doporučit. Ví co dělá a tímto bych mu chtěl ještě jednou poděkovat za né úplně jednoduchou zato 100% zvládnutou realizaci. Děkuji!

  • a

            Moc děkuji za rychlé zhotovení lité podlahy a vřelý, ochotný přístup. Doporučuji všem, kteří se rozhodnou pro tuto volbu podlahy.

                                                                                                                                                                           S pozdravemVladimír Pošík

  • a

    První firma se kterou jsem bezvýhradně spokojen, co se domluví to platí, nesnaží se zákazníka ošidit jak je dnes

    běžným zvykem. Výborná komunikace, bleskové konzultace po telefonu před i po realizaci. Ještě jednou děkuji

    za spolupráci. 

  • a

    Kontakt na pana Zelingra jsem získal náhodně při brouzdání na internetu. Zkusil jsem zavolat a hned první kontakt byl více než profesionální, pan Zelinger předal veškeré informace o způsobu vylití podlahy přes návod na připravenost stavby a to i přes to, že jsem pouze zjišťoval informace. Přístup pana Zelingra mě však přesvědčil, že realizaci vylití podlahy budu dělat s ním a nikoho jiného už hledat nebudu.

    Termín domluven za 2 týdny a na hodinu dodržen, kdybych měl připravenou stavbu, mohla být realizace i dřív vzhledem k výpadku jiného stavebníka.

    Samotná realizace proběhla bez problémů, bungalov 140m2 hotový za dopoledne i s přípravou a kontrolou stavby. Pan Zelinger před samotným vylitím vše prošel, zkontroloval a menší nedostatky v připravenosti stavby odstranil (pěnováni, dilatace).

    Cena se oproti prvotnímu výpočtu mírně zvedla, ale bylo to způsobeno vylitím tvrdší směsi v polovině domu, a to vzhledem k menším výškám. Vše ale předem domluveno, žádné překvapení.

    Nyní 14 dnů od vylití podlahy, zatím vše v nejlepším pořádku, rovné, bez prasklin.

    Tuto firmu a hlavně přístup pana Zalingera mohu s čistým svědomím jen doporučit!

  • a

    Dobrý den,

    naprostá spokojenost jak s prací tak i celkovým přístupem. Vše po telefonu vysvětleno, i opakovaně, ani náznak toho že bych otravoval i když jsem se některé otázky ptal vícekrát. V pohodě domluvený termín, příjezd na čas, zaměření, odvedená práce, UKLIZENO PO PRÁCI ,vše bez problémů.

    Kéž by i ostatní řemesla byla taková. Všem mohu jen doporučit.

    Děkuji za spolupráci.

  • a

    S firmou je velice dobrá domluva, perfektní spolupráce. Dohodnuté termíny a dodávky materiálu a práce svědomitě plní.

    Děkuji za odborně aplikovanou anhydritovou podlahu a ochotu profesionálně poradit a doporučit nejlepší řešení realizace a přípravných prací.

    Firmu vřele doporučuji, Martin Urban

  • a

    Výborná komunikace a ochota komunikovat. Po všech rozhovorech s panem Zelingerem o anhydritu mám pocit, že tomu rozumím víc než kdejaký zedník :-). Cenová nabídka byla nižší i přes to, že pan Zelinger cestoval, přes celou rebubliku skoro. Samotná realizace proběhla bez komplikací a nemám co bych vytknul. Termín byl  do dvou týdnů dodržen. Slibovaná rovinnost zřejmně také. Na pohled je to krásně rovné, že ani nemám potřebu to kontrolovat. Zvlášť po profesionálním přístupu a profesionálně provedené práci. A vlastníma rukama a bez pomocníka úplně sám. Po brzkém vstávání a čtyřhodinové cestě autem vyllít děvět kubíků v dvoupatrovém rodinném domě, klobouk dolů!!!

    Mám za sebou tři a půl týdne a podlaha už je krásně šedá a je na ní vidět, že je už suchá a krásně vede teplo. Vlhké fleky ze studených míst stěn zmizely. Jen v místech kde nejsou topné kabely to ještě chce, po obvodu hlavně u franzouzských oken a v místech, kde se kabely schválně vynechaly. A ve vzduchu je jestě cítit vlhkost, ale okna ani vchodové dvěře se už nerosí. Doporučuji v půlce října vylévat. Krásně to vyšlo. Počasí ideální na postupné zrání a následné rychlé vysušení a dosušení. Ideální podmínky pro super rychlé větrání. A dlouhé větrání přes den, kdy bylo venku ještě krásných sedmnáct stupňů a ještě se nemohlo topit, ale dalo se vysušovat krásně zdivo, aby pak mohlo sát jako houba :-)

     

     

    Děkuji pane Zelingere!!!

     

    Jako když střelí ;-)

  • a

    Perfektní komunikace, skvěle provedná práce pánové jsou profíci a bylo pěkné je pozorovat při práci :-). Lití 185 m2 proběhlo během dopoledne, počasí nám přálo. Po 48 hodinách v pohodě pochozí, sintr se odloupnul téměř sám, použil jsem jen škrabku a za odpoledne bylo hotovo. Teď už jen sušit, sušit, suštit.

    Mohu jen doporučit.

  • a

    Perfektní domluva a do týdne po kontaktu vylito, rovinatost nemá chybu, doporučuji z důvodu přesného množství namíchání anhydritu, druhý den v pohodě zameten šlem koštětem.

  • a

    Tato firma nám realizovala lité anhydritové podlahy v našem rodiném domě. Vše proběhlo podle našich představ a jak se zdá i po 14 dnech je vše v naprostém pořádku. Mohu jen doporučit.

    Děkuji

    Prýmek Vladimír

  • a

    Vše proběhlo dle domluvy, podlaha cca 45m2,6cm anhyd.,zhotoveno se zaměřením během půl dne. Podlaha perfektní rovná. Vše vysvětlí, profi jednání. Doporučuji. 

  • a

    Naprostá spokojenost. Pan Zelinger má bohaté zkušenosti a znalosti ve svém oboru. Jednoduše řečeno ví co dělá a je ochoten poradit. Volal jsem mu mnohokrát a vždy mi ochotně vysvětlil co a jak. Samotná realizace proběhla v pořádku a výsledek je skvělý. Mohu doporučit.

  • a

    Moc děkuji za příjemnou spolupráci. Realizace podlah byla rychlá a po kontrole mohu napsat že i rovná :)

    Při přípravě stavby nám pan Zelinger hodně pomohl, když bylo třeba rady, vždy byl na telefonu.

    Ještě jednou děkuji a přeji hodně spokojených zákazníků. Pavla

  • a

    Spolupráce bez chyby. Ochota jak po telefonu, tak při realizaci, neuvěřitelná. Domluva perfektní. Práce vykonaná pečlivě. Výsledek zatím výborný. Snad bude i po úplném vyschnutí pořád stejný. Podlahy jsou krásně rovné. Zatím není co vytknout. Tuto firmu bych si klidně zvolila znovu. Díky moc.

  • a

    Byl jsem velice spokojený už od počátku, kdy si člověk veškerou přípravu dělal sám a firma byla ochotna odpovídat na veškeré dotazy, které jsem měl. Vše probíhalo podle domluvy, při realizaci jsme se na všem domluvili, pánové byli moc šikovní a ochotní na veškeré dotazy odpovědět.  Co jsem nečekal, že po realizaci a zaplacení veškerých nákladů, byla ochota zavolat druhý den a zeptat se jak vypadá podlaha, zda nepraská v letošních nekonečných vedrech. Klobouk dolů a děkuji, že taková firma v dnešní době existuje. Mohu jenom doporučit. 

  • a

    Chtěli by jsme poděkovat za kvalitní vylití anhydritové podlahy v RD.Realizace byla velmi rychlá,komunice výborná a příjemné jednání.Opravdu byl vidět zájem o zákazníka.

    Jsme velice spokojeni a všem doporučeme.

    Benčovi

  • a

    Tuto firmu vřele doporučuji. Profesionální přístup poradenství a velká ochota. Práce perfektní. Této firmě není co vytknout jsem maximálně spokojený. Ještě jednou mockrát děkuji. 

Stránky

Zanechte vzkaz

HTML editor

  • Povolené HTML značky: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.

Text bez formátování

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.

Nové články